Garantie en retourneren

Corona

In verband met het Corona virus kan de levertijd van uw bestelling mogelijk iets langer zijn dan u van ons gewend bent

Retourtermijn

Indien u uw aankoop via Speelgoedklazienaveen.nl wilt retourneren, heeft u daar tot 30 dagen na ontvangst de mogelijkheid toe. Indien gewenst ontvangt u uw geld terug.

Het artikel dient zo mogelijk in de originele en ongeopende verpakking te zitten en in ongebruikte staat te zijn. Wilt U een retour aanvragen, mail dan naar info@speelgoedklazienaveen.nl

De kosten voor het retourneren zijn in principe voor de koper.


Garantietermijn

Op alle artikelen is niet-goed-geld-terug garantie van toepassing. Deze garantie geldt enkel indien er een duidelijk gebrek/defect aan het artikel te constateren valt. Indien u aanspraak wilt maken op de niet-goed-geld-terug garantie, dient u het defect zo snel mogelijk na constatering te melden. Hierna heeft de u de mogelijkheid het artikel te laten herstellen (indien mogelijk), is reparatie niet mogelijk dan mag u een vervangend artikel uit te zoeken, of kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag.

Deze garantie vervalt wanneer:
 

  • u, de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen,
  • u, de koper de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd,
  • u, de koper het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is.


In geval van een niet-goed-geld-terug garantie, defect of fabricagefout aan een door Speelgoedklazienaveen.nl geleverd artikel, kunt u dit melden via info@speelgoedklazienaveen.nl. Speelgoedklazienaveen.nl zal u vervolgens binnen 2 werkdagen informeren over de te volgen procedure.

Defecte artikelen

In geval van een defect aan een artikel verzoeken wij u ons een email te sturen naar info@speelgoedklazienaveen.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met U op


Niet correcte leveringen

Indien een levering niet correct heeft plaatsgevonden en u niet het juiste artikel heeft ontvangen, dan wordt deze kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product. Wij vragen u de onjuist geleverde artikelen in de originele en ongeopende verpakking te laten zitten. Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen naar info@speelgoedklazienaveen.nl. Eventuele kosten voor het aan ons retour sturen worden aan u vergoed.