Corona

In verband met het Corona virus kan de levertijd van uw bestelling mogelijk iets langer zijn dan u van ons gewend bent

Tiptoi starterset geluiden prentenboek

Tiptoi starterset geluiden prentenboek

Mysterie van het getalleneiland

Mysterie van het getalleneiland

De magie van het lezen

Normale prijs € 27,99 Speciale prijs € 19,99
Direct leverbaar
SKU
005444
Tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek. De elektronische intelligentie biedt de mogelijkheid om boeken en spellen volledig zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven.

Bij Magor, de tovenaar, gaat alles erop of eronder: de grote toverwedstrijd gaat beginnen. Magor moet zich goed voorbereiden want natuurlijk wil hij winnen. Maar de brutale raaf pikt telkens weer zijn opdrachtenkaarten. Wie helpt de verstrooide tovenaar, de raaf te vangen en de lastige toveropdrachten op te lossen?

Alleen op met andere: de tiptoi stift geeft afwisselende opgaven, die niet alleen leuk zijn maar ook gericht het leren ondersteunen. Op drie verschillende, leeftijdsgerichte moeilijkheidsniveaus wordt de tovenaarsleerlingen het eerste lezen bijgebracht:
- Klanken horen en letters leren (her)kennen
- Letters tot woorden samenvoegen
- Eenvoudige zinnen lezen en begrijpen

De intelligente tiptoi stift leest de letters, woorden en zinnen voor. Hij helpt de kinderen zelf te controleren of ze de opdrachten goed hebben uitgevoerd. De toverketel pruttelt, de raaf krast, Magor mompelt toverformules: tiptoi brengt de toverwereld tot leven.

Inhoud: 1 driedelig spelbord, 4 spelerfiches, 1 tabel met beginklanken, 1 tovenaarsfiguur met opzetvoet, 1 aflegbord, 9 opdrachtkaarten en 37 letterfiches. Tiptoi stift is niet inbegrepen en moet apart worden aangeschaft.
Meer informatie
EAN code 4005556005444